Hapjes bestellen

Hapjes bestellen doet u bij ons op hoog niveau. Onze verse, ambachtelijke en smaakvolle hapjes zijn zowel een lust voor het oog, als voor de mond. Deze lekkernijen worden met zorg bereidt door onze zeer ervaren chef-kok Jan de Jong. U kunt bij ons zowel warme- als koude hapjes bestellen. Van Spaanse tapas tot Mexicaanse fajitas en van gevulde eieren tot heerlijke zalmrollen. Kakelvers en op een mooie schaal gepresenteerd.

Hallo Jan en medewerkers, bedankt voor de goed verzorgde avond. Alles was weer geweldig voor elkaar, wat een heerlijke hapjes. Voor nou en nogeens”. Groetjes Fred en Carla Beers.

Wij hebben het heel goed bij jullie gehad. De hapjes waren geweldig en de glazen stonden niet leeg. En alle feestgangers vonden het uitstekend verzorgd. We willen Jan en Helen en personeel hartelijk bedanken voor de prima verzorging”. Groetjes Arie en Gre Bakker.

Heeft u daarom iets te vieren? Of organiseert u een groot (bedrijfs) evenement en wilt u uw gasten voorzien van culinaire hoogstandjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons eenvoudig hapjes bestellen. Vul het aanvraagformulier in en u ontvangt een offerte op maat, of neem contact op voor verdere vragen of advies. Onze cateringkenners adviseren u graag.