Mexicaans buffet

Wilt u een keer iets unieks bieden voor uw gasten? Laat hen dan kennis maken met de Mexicaanse keuken en proef het verschil! Mexicaans bestellen bij ‘Opstap’ is een beslissing die u niet snel zal vergeten.

“24 augustus vierden wij ons 25 jarig huwelijk thuis en hebben jullie het Mexicaanse buffet verzorgd. Wat zag het er goed uit en wat was het allemaal heerlijk. Echt van iedereen complimenten gehad over het feest en het eten. Dus mede dankzij jullie een top dag gehad”. Nogmaals heel erg bedankt, groetjes Karin en Rob Modder

De Mexicaanse keuken

Onze chef heeft al ruim 30 jaar ervaring in de Mexicaanse keuken en daarmee een specialiteit opgebouwd op het gebied van authentieke gerechten als burrito’s, chili con carne, enchilada’s, quesadillas, taco’s, taco’s, tortilla’s, guacamole, fajitas en nog veel meer Mexicaanse lekkernijen.

“Jan en Helen, bedankt voor het creëren van de perfecte sfeer en het fantastische buffet. Wij hebben alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen”. Groetjes Jos en Trudie Loos

Heeft u bijzondere vragen of specifieke wensen m.b.t. het bestellen van een Mexicaans diner of buffet? Dan raden we u aan om contact op te nemen of een aanvraag te doen met daarin uw specifieke wensen.