Warm buffet

Een warm buffet bestellen doet u bij ons op een vertrouwde, persoonlijke en eenvoudige manier waarbij al uw wensen centraal staan. Al onze warme buffetten worden ambachtelijk bereidt op basis van dagverse ingrediënten geproduceerd bij de beste regionale en lokale leveranciers.

Wat u uw moet voorstellen bij een warm buffet bestellen?

In ons assortiment kennen wij geen standaard warme buffetten. Wij maken wat u wilt. Van Hollandse stamppotten en Italiaanse pasta’s tot Mexicaanse fajitas en nachos todos (specialiteit). Wel kunnen we u uiteraard adviseren over de afname en de mogelijkheden betreffende de gerechten en warme buffetten. Ook aan bijzondere wensen kunnen wij voldoen. Denk aan het rekening houden met allergieën of het tegemoet komen van uw vegetarische gasten.

“5 september was echt een topdag bij jullie!! Jullie hadden het allemaal dik voor elkaar en het eten was ook geweldig, zelfs vegetarisch was geen probleem. Onze trouwdag was een onvergetelijke dag! Ons volgende feestje wordt in ieder geval zeker weer bij jullie gevierd”.  Groeten Frank en Sonja Hubert”

Bij ons kunt u een warm buffet bestellen voor zowel grote als kleine groepen.

Onze keuken is het gewend om voor grote partijen te koken en heeft daarbij 15 jaar ervaring in het adviseren van grote organisaties op culinair gebied. Maar ook voor kleinere partijen als verjaardagen of andere gelegenheden kunt u bij ons een warm buffet bestellen.

Onze West Friese en Bourgondische benadering heeft ervoor gezorgd dat we nog nooit hebben meegemaakt dat onze klanten, iets tekort kwamen. “Beter teveel dan te weinig”, aldus chef kok Jan de Jong.

“Helen, Jan en medewerkers van “Op Stap” wij hebben een geweldig feest bij jullie gevierd. De zaal heel mooi versierd, de voortreffelijke bediening, alles perfect voor elkaar. Het warm- en koud buffet zag er prachtig uit en smaakte ook heerlijk! Dat alles maakte het tot een onvergetelijk feest”. Nogmaals hartelijk dank! Peter en Guda Ruijter”

Al onze buffetten worden gepresenteerd in mooie Chafing Dishes waarbij de gerechten lang warm blijven. Tevens helpen we u bij het klaarzetten van het warme buffet en zorgen we ervoor dat u als gastheer of als gastvrouw de gerechten kundig kunt presenteren aan uw gasten. Oja, wij rekenen natuurlijk geen bezorgkosten voor onze klanten.

Heeft u bijzondere vragen of specifieke wensen m.b.t. het bestelen van een warm buffet? Dan raden we u aan om contact op te nemen of een aanvraag te doen met daarin uw specifieke wensen.