Over ons

Na ruim 22 jaar besloten Jan en Helen de Jong om hun partycentrum ‘Op Stap’ in 2020 te verkopen. Helemaal stil zitten wilde dit horeca stel niet, dus besloten zij om door te pakken op hetgeen waar hun onderneming het meest bekend om stond, namelijk; de beroemde catering service.

“Jullie hebben mij een geweldig feestje gegeven, alles was top, de bediening, de hapjes, de muziek  & de versiering. Iedereen heeft genoten, maar vooral wij!” Liefs, Karien en Gert.

De hapjes, belegde broodjes, diners, warme- en koude buffetten worden allemaal bereidt door Jan de Jong. Deze gezellige Bourgondiër is, na de koksschool, zijn culinaire loopbaan begonnen in De Boerenwagen (Egmond Binnen). In deze jaren heeft hij de Franse en Nederlandse keuken eigen gemaakt en kon hij zijn aangeboren grill kwaliteiten goed benutten.

“Vandaag nog heerlijk nagenoten van mijn verjaardagsfeest gisteren. Jullie hebben een geweldig feest verzorgd! Alle feestgangers waren enthousiast over de locatie, de top bediening en de heerlijke hapjes. Nogmaals bedankt voor dit onvergetelijke feest!” Groetjes Catharina.

Na deze periode vervolgde Jan zijn carrière in het Mexicaanse restaurant Roses Cantina op de Reguliersdwarstraat te Amsterdam. Deze beroemde hotspot in hartje Amsterdam staat bekend om het authentieke Mexicaanse eten, zoals het hoort. Na ruim elf jaar hier in de keuken gestaan te hebben kunnen we wel zeggen dat we een echte specialist in huis hebben op het gebied van de Mexicaanse keuken.

Deze kennis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat de Mexicaanse catering opdrachten de afgelopen 15 jaar enorm zijn toegenomen in de regio West Friesland. Of het nu gaat om belegde broodjesbuffetMexicaans dinerhapjes of andere culinaire wensen; Jan staat garant voor veel en lekker eten!

Niet elke dag is het feest, maar juist die ene dag is het uw dag. Is het dan niet heerlijk wanneer het eten voor u uit handen wordt genomen?!