Koud buffet

Een koud buffet bestellen doet u bij ons op een vertrouwde en persoonlijke manier waarbij we uw wensen centraal staan. Al onze koude buffetten worden ambachtelijk bereid op basis van dagverse ingrediënten geproduceerd bij de beste groente- , kaas-, en visboeren uit de streek.

Wat u uw moet voorstellen bij een koud buffet bestellen?

In ons assortiment kennen wij geen standaard koude buffetten. Wij maken wat u wilt. Van vis- en vleessalades tot heerlijk vers fruit en ambachtelijke kazen. Wel kunnen we u uiteraard adviseren over de afname en de mogelijkheden betreffende de koude buffetten op basis van uw gasten en budget. Ook aan bijzondere wensen kunnen wij voldoen. Denk aan het rekening houden met allergieën of het tegemoet komen van uw vegetarische gasten.

“Iedereen was vol lof over de vriendelijke bediening en het heerlijke warme- en koude buffet, wat er prachtig uitzag. We kijken met veel genoegen op deze mooie dag terug”. Bedankt, José en Rem Kappelhof”.

Onze keuken is het gewend om voor grote partijen te koken en heeft daarbij al ruim 22 jaar ervaring in het adviseren van organisaties op culinair gebied. Maar ook voor kleinere partijen als verjaardagen of andere gelegenheden kunt u bij ons een koud buffet bestellen.

Onze West Friese en Bourgondische benadering heeft ervoor gezorgd dat we nog nooit hebben meegemaakt dat onze klanten, iets tekort kwamen. “Beter teveel dan te weinig”, aldus chef kok Jan de Jong.

“Wij hebben zeer genoten. Het was een vriendelijke vlotte bediening. Het warme en koude buffet was uitstekend verzorgd. Allemaal leuke reacties gehad. Nogmaals bedankt Helen en Jan”. Groetjes Theo en Nel.

Tevens helpen we u bij het klaarzetten van het warme buffet en zorgen we ervoor dat u als gastheer of als gastvrouw de gerechten kundig kunt uitleggen aan uw gasten.

Oja, wij rekenen natuurlijk geen bezorgkosten voor onze klanten.

Heeft u bijzondere vragen of specifieke wensen m.b.t. het bestelen van een koud buffet? Dan raden we u aan om contact op te nemen of een aanvraag te doen.